Customized Outfits

festival kleding

Wil jij een shirt met je eigen design of tekst hebben voor een redelijke prijs? Ook dat kan door ons geregeld worden! In onze eigen ambachtelijke drukkerij bedrukken wij al meer dan 30 jaar kleding en textiel. Afhankelijk van het door jou gekozen materiaal en de bedrukkingstechniek is de bedrukte kleding van dermate kwaliteit dat het ook bij de bekendere kleding retailers kan hangen. Ieder materiaal vraagt om een andere bedrukkingstechniek en laat dat nou net één van onze specialiteiten zijn! Wij beheersen veel bedrukkingstechnieken, van zeefdruk tot sublimatie, meer info daarover vindt je hier.

Wat moet je doen voor een customized outfit?

    • Bestel een basic kledingstuk waar nog geen print op zit.
    • Geef in het bestelproces aan dat je het kledingstuk wil laten bedrukken.
    • Wij nemen contact met je op om jouw wensen door te spreken. Dit doen we om er zeker van te zijn dat jij uiteindelijk tevreden zal zijn met jouw bestelling!

OF laat in het onderstaande formulier je naam, email adres en eventueel je telefoonnummer achter. Wij nemen dan zelf contact met jou op om je wensen door te spreken. Wel zo makkelijk!

Nadat we contact met je hebben opgenomen moet en in kaart hebben wat je wensen zijn, zal je ons je gewenste design of tekst moeten aanleveren. Het aanleveren van je design kan in verschillende formaten: .JP(EG) (niet aangeraden), .AI, .EPS of als .PDF bestand.

Overigens is kleding niet het enige dat wij kunnen bedrukken. Mocht je Tomorrowland in je agenda hebben staan en wil je bijvoorbeeld met je vriendengroep een eigen vlag meenemen dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Bij Hanova is van alles mogelijk. Dus heb jij een tof idee, neem dan contact met ons op en wie weet kunnen wij jouw wens in vervulling laten gaan!

Tip: ben jij het visueel ingestelde type en ben je nieuwsgierig hoe jouw design er uit zal zien op een t shirt? Upload je afbeelding dan eens hier en zie hoe het staat: https://placeit.net/c/apparel